Even voorstellen


Naast de Kennemer LoopFiets biedt EVELIEN VREMAN WORKSHOPS EN TRAININGEN verscheidene workshops en trainingen rondom creativiteit en/of persoonlijke ontwikkeling voor particulieren en bedrijven.

Evelien Vreman: “Bij de Kennemer LoopFiets en EVELIEN VREMAN WORKSHOPS EN TRAININGEN kan ik mijn talenten, enthousiasme en energie inzetten. Ik houd er van om te organiseren, alles tot in de puntjes te regelen, groepen een leuke dag te bezorgen en vind het fijn om mensen te begeleiden bij persoonlijke groei.”

Je kunt hierbij denken aan creatieve workshops met glas- of houtbewerking en trainingen over netwerken, je droom volgen of ontdekken, assertiviteit of situationeel leiderschap.
Trainingen worden als pakket aangeboden en ook op maat gemaakt. Dit kan in combinatie met een activiteit van de Kennemer LoopFiets.

Of het nu gaat om de familiedag, een vriendenuitje of een teambuildingsdag voor je bedrijf of organisatie. Ik maak samen met jou een pakket op maat!

Het bedrijf en deze website zijn volop in ontwikkeling. Dus houd deze website in de gaten of neem vrijblijvend contact op.

Trainer Evelien Vreman

 

Even Voorstellen: Evelien Vreman                      

‘Er valt elke dag iets te leren en te ontdekken’

Werken met mensen, daar word ik blij van!
Als trainer en begeleider help ik graag anderen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. (Ervarend) leren, omgaan met veranderingen, competentie- en oplossingsgericht werken zijn kernwoorden. Ook organiseer en coördineer ik projecten van A tot Z, zoals bij de Kennemer LoopFiets. Mijn aanpak kenmerkt zich door enthousiasme, gedrevenheid, mens-zijn en professionaliteit.

* begeleider en motivator
* daadkrachtige organisator
* zelfstandige samenwerker

“Education is not the learning of facts, but the training of the mind to think.” (Einstein)

 

Workshops en trainingen

Geef jij zelf een leuke workshop of training? Vanuit EVELIEN VREMAN WORKSHOPS EN TRAININGEN zoeken we altijd samenwerking met andere professionals. Zullen we een keer afspreken?!Ben je op zoek naar een comfortabele trainings- of vergaderruimte? Wij hebben een mooie ruimte beschikbaar. Neem contact met ons op!