Op avontuur door Spaarnwoude


Met stalen ros naar skibaan en quad experience

De ultieme combinatie voor jouw bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiedag.

Met de e-LoopFiets rijd je de natuur tegemoet in Spaarnwoude. De route brengt je bij SnowPlanet waar je op je ski’s of snowboard de piste af zoeft, om daarna te loopfietsen richting ‘Onder de Platanen’ voor de lunch met aansluitend een groot quad-avontuur bij ActionPlanet.

  

    

Met de e-LoopFiets (lopifit) beleef je vanuit Kennemer LoopFiets innovatie en fun met een combinatie van lopen en fietsen. Met een lichte loopbeweging zet je de (lopende)band in beweging en wandel je eenvoudig met een snelheid van 10-25 km p/u, terwijl je 4-5 km p/u loopt.
De loopfiets verbindt IJmuiden en Spaarnwoude en brengt je naar de avontuurlijkste plekken van dit natuurgebied.

Bij SnowPlanet trek je je ski’s of snowboard aan om van de indoorpistes met echte sneeuw te skiën/snowboarden. Een uur lang zoef je van de piste. Er is een kleine piste voor beginners en een steile piste voor gevorderden.

Onder de Platanen ligt midden in het prachtige recreatiegebied Spaarnwoude en biedt een (h)eerlijke lunch op het terras, letterlijk onder mooie dak platanen of in het gezellige restaurant.

Bij ActionPlanet vind je alles wat offroad rijden spannend maakt. Met een geweldig quadparcours en een terrein voor 4×4 rijden. Na de lunch kun je terecht voor een offroad event met een quad experience.

 

10.00 Ontvangst Kennemer LoopFiets met koffie/thee en instructie van de LoopFiets.
Na enige oefening ga je met een route op zak op pad. Voor onderweg ontvang je een flesje water en voedzame reep.

11.00 Bij Snowplanet ontvang je een ticket voor materiaalhuur, skikleding en 1 uur pistetoegang,
Optie mogelijk voor begeleiding door skileraar

13.00 Heerlijke lunch bij Onder de platanen

14.00 LoopFietstocht door Spaarnwoude

15.30 Quad Fun arrangement bij ActionPlanet van 2,5 uur met na afloop een drankje

18.00 einde quadrijden en retour naar Kennemer LoopFiets

18.30 Terug bij Kennemer Loopfiets

Prijs: €127,45 (Op aanvraag vanaf 9 personen)

Dit arrangement is uit te breiden met diner/bbq en overnachting.

  Wil je meer informatie, vul dan het contactformulier in.

   

  Details Arrangement

  Kennemer LoopFiets:

  Ontvangst inclusief koffie/thee, instructie LoopFiets en flesje water met reep en route voor onderweg. Voor de LoopFiets wordt een borg van €50,00 gevraagd.

  SnowPlanet:

  Een uur zoeven van de piste met een ticket voor materiaalhuur, gratis skikleding en 1 uur pistetoegang. (Handschoenen zelf meenemen of te koop voor €5,00)

  Lunch bij Onder de platanen:

  Kop huisgemaakte soep
  1 Boerenboterham met een kroket
  1 Boerenboterham met huisgemaakte tonijnsalade
  Glas melk/ karnemelk, koffie of thee
  En een softijsje toe

  (Voor vegetariers is een alternatief)

  ActionPlanet:

  Quadrijden is spectaculair en uitdagend en geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. Bij aankomst op locatie krijgt u van de instructeur een introductie op het quadrijden, een veiligheidsbriefing, warming up en helm en handschoenen. Je hebt geen rijbewijs nodig om deel te nemen aan het Quadprogramma. Quadrijden duurt 2,5 uur met na afloop een drankje

  GOED OM TE WETEN: Quadrijden

  • U heeft geen rijbewijs nodig om deel te nemen aan het offroad programma, enige ervaring in het besturen van een gemotoriseerd voertuig is gewenst.
  • Kledingadvies: Omdat de activiteiten semi sportief van aard zijn raden we u aan comfortabele kleding en schoeisel te dragen die tegen een stootje kan en vies mag worden.
  • Gebruik van zelf meegebrachte consumpties is niet toegestaan.
  • Het rijden onder invloed van alcohol of verdovende middelen is niet toegestaan. We behouden ons het recht voor deelname aan de activiteit te ontzeggen zonder teruggave van geld indien u gedronken heeft.
  • Onze aansprakelijkheidsverzekering dekt geen schade aan onze Quads. De door u veroorzaakte schade zal daarom aan u doorbelast worden. Bij aanvang van het evenement zullen we u verzoeken een borg te betalen ter hoogte van minimaal € 200,00. Wanneer uw gezelschap geen schade heeft veroorzaakt, ontvangt u dit bedrag direct terug. We behouden ons het recht voor deelname aan de activiteit te ontzeggen zonder teruggave van geld indien u onnodige risico´s neemt en schade veroorzaakt.
   U kunt schade voorkomen door de aanbevelingen van onze instructeur op te volgen

   

  Spelregels:
  Op het arrangement zijn de (huur)voorwaarden van de verschillende organisaties van toepassing.
  Bij Kennemer LoopFiets betaalt e deelnemer 50,00 borg per LoopFiets. Dit wordt bij het tekenen van de huurovereenkomst in de winkel contant voldaan. Na de huurperiode, en bij geen schade, krijg je de borg terug.

  Bij Action Planet betaal je 200,00 borg voor je gaat Quadrijden.

  Bij annulering binnen 10 weken voor aanvang van de activiteit vindt er geen volledige restitutie plaats.
  10-4 weken voor aanvang is 25% van het bedrag verschuldigd;
  – 4-3 weken 50% van het verschuldigde bedrag:
  – en tot 1 week van aanvang 90% van het verschuldigde bedrag.
  Wanneer wegens onmacht het noodzakelijk is de geplande activiteit te verplaatsen, bespreekt de opdrachtgever dit mondeling met organisaties.

  Indien vanuit onze organisaties wegens onvoorziene omstandigheden het arrangement wordt geannuleerd, ontvangt u het volledige bedrag retour.