Superdag!


Wat een leuke dag heb ik gehad samen met mijn vriendin. Allereerst was het schitterend weer (dat kun je niet bespreken en was een extraatje).
‘s Morgens ontvangen om 10u met koffie door een zeer vriendelijke Evelien, daarna uitleg en proefrondje op de stoep met de loopfiets. Na een wankel begin toch vlot onder de knie en op pad voor anderhalf uur door de gemeente Velsen. Een adviesroute met kaart bij de hand maar wij kennen de gemeente goed dus dat is geen probleem.

Na een heerlijke tocht die eindigt op de Kennemer strand boulevard een ontzettende lekkere lunch genoten bij ‘het Zandhuis’. Ook hier een top bediening, heerlijke broodjes, wijntje erbij en scropino na, én bijzonder vriendelijk.

Daarna op naar volgende project; 2 deuren verder bij Adrie Klinge (Souvenirs winkel) Een cursus schilderen op hout olv Tinie Schepers. Geweldig van genoten met een kop koffie met slagroomsoesje (en nog 1…) Na 3u was het ‘kippenkunstwerk’ klaar en nemen we afscheid maar gaan zeker nog eens terugkomen.

Nog een uurtje op de loopfiets met het kunstwerk onder de snelbinders om om 17u voldaan en zeer tevreden terug te keren in de loopfietswinkel aan de Kennermerlaan bij Evelien. Ga het zelf ervaren! Je hebt gegarandeerd een hele leuke dag. Zeker als je voor een arrangement kiest. Groeten van 2 hele tevreden klanten. Heel veel succes allemaal met deze verwendagen voor iederéén.

Groet Marion & vriendin
(25-8-2017)